Amerika Plads 3 A-E

Bestyrelsesmøde d. 20 november November 24, 2014

Bestyrelsen afholdte møde d. 20 november

Kære medbeboere,

 

Til jeres orientering afholdte bestyrelsen bestyrelsesmøde d. 20 november. Særlige emner og fokusområder er i øjeblikket:

 

 

 1. Vandindtrængning hos flere beboere: Jf. sidste resume har flere lejligheder problemer med vandindtrængning fra vinduer/altandøre. Bestyrelsen og Datea er i kontakt med lejlighederne og der søges at finde en løsning hurtigst muligt mhp at stoppe vandindtrængning. Problemet kan desværre vise sig at blive relevant for mange fremadrettet idet det mistænkes at være byggesjusk fra NCC’s side.
 2. Bestyrelsen har besluttet at få udarbejdet en 10-årig vedligeholdelsesbudgetplan. Dette for at skabe overblik over de forventede omkostninger ifb med bygningens løbende vedligeholdelse (jf. bla. ovenstående) samt sikre en budgetsikkerhed fremadrettet. 
 3. Kvartalsrapport for 3. kvartal (januar-september) udviser et pænt overskud og likviditeten er god. Bestyrelsen forventer således et positivt resultat for helåret trods en række ekstraordinære omkostninger i den forgangne periode og under antagelse om at 4. kvartal udvikler sig som forventet.
 4. Den tidligere omtalte sag vedr. brøndsystemet i etageadskillelsen mellem gården og Netto / frisørvirksomheden er flyttet til Byggefelt H’s bestyrelse. 

Vi har udarbejdet en guide ved tilfælde af brand og vandskade. Se under Praktisk info:  /praktisk-info/brand-og-vandskade

Kommentarer: 2

 • Bodil Norrild Nov 25

  Tak for resume. Jeg har konstateret, at mine to altandøre med nord er utætte i øverste kant dog uden, at jeg har haft vandindtrængen. Måske det skulle kontrolleres sammen med de øvrige fejl på døre og vinduer.

  mvh
  Bodil

 • Rasmus Danielsen Nov 25

  Hej Bodil.

  Tak for din kommentar. Du må gerne sende billeder og andet andet til bestyrelsens email amerikaplads@gmail.com.

  Så samler vi sammen

  Hilsen bestyrelsen.

Tilføj kommentar

Email again: